…η κατάληψη Ρόζα Νέρα φέτος κλείνει 20 χρόνια ύπαρξης στον μάταιο τούτο κόσμο, με 2 εκκενώσεις και 2 επανακαταλήψεις στις πλάτες της.

Άκουσον, άκουσον καλά όντα ανθρώπινα και μη, η κατάληψη Ρόζα Νέρα φέτος κλείνει 20 χρόνια ύπαρξης στον μάταιο τούτο κόσμο, με 2 εκκενώσεις και 2 επανακαταλήψεις στις πλάτες της.
Βάζει τα καλά της -τα πολύ καλά της- για να σας υποδεχτεί με γλέντια και χαρές, συζητήσεις πολιτικές και καταστάσεις αποστομοτικές. 10 μέρες όπως και αρμόζει στο χαρμόσυνο γεγονός, άμα δεν εκκενωνόμασταν ίσως και να ήταν 20, ποιός ξέρει.
Όμως, μην ξεχνιόμαστε, ο εχθρός καραδοκεί και το πολυτεχνείο καθόλου δεν χαίρεται με τις χαρές μας, ίσα ίσα συνεχίζει σταθερά την προσπάθεια να χτιστεί ξενοδοχείο στην όμορφη μας αυλή.
Εμείς δεν το βάζουμε κάτω, ο αγώνας συνεχίζεται και η υπεράσπιση του μαύρου ρόδου ενάντια στον τουριστικό οχετό που σχεδιάζουν οι μεγάλοι και τρανοί -μη σκεπτόμενοι τους κατοίκους αυτής της πόλης- είναι υπόθεση όλων μας. Δεν παραδίνουμε την πόλη στο κέρδος, κατάληψη για πάντα στο “φιλέτο” της.
20 χρόνια αγώνα είναι πάρα πολλά για να χωρέσουν στις κλίνες τους.
Τα λέμε 20 με 30 Ιουνίου στην κατάληψη Rosa Nera.
Print