Ξενοδόχοι, εργολάβοι, πολιτευτάδες, μπάτσοι ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

Tη δευτέρα 4/7 το πρωί, με κάθε επισημότητα ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης ζήτησε την άμεση εκκένωση της κατάληψης Rosa Nera.

Σε συνέντευξη τύπου στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, ο Διγαλάκης επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ παραπλάνησης και κοινής απατεωνίας, εκμεταλλευόμενος ως αφορμή και άλλοθι την απάντηση της Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημίων και Τεχνικών Έργων Κρήτης στο αίτημα του ΥΠ.ΠΟ για την σύσταση πορίσματος σχετικά με τα προς εκποίηση κτίρια του ΠΚ στο λόφο Καστέλι.

Προκειμένου να δημιουργήσει την εντύπωση ότι το κτίριο της Παλιάς Μεραρχίας είναι “ετοιμόρροπο”, χωρίς καμία συστολή διαστρεβλωσε ένα δημόσιο έγγραφο, που μπορεί όλος ο κόσμος, αν το διαβάσει, να αντιληφθεί την ελάχιστη σχέση με την αλήθεια έχει αυτή η εντύπωση.

Ο πρύτανης-μεσίτης (που είναι και ξενοδόχος κατ’ επάγγελμα) πάνω στη απελπισία του που το ντηλ της “αξιοποίησης” δεν πάει και τόσο καλά όσο προφανώς θα ‘θέλαν οι συμβαλλόμενοι μαζί του, προσπαθεί να δεσμεύσει δημόσια το κράτος έτσι ώστε να επέμβει, φτάνοντας στο έσχατο σημείο να κάνει το μαύρο- άσπρο μπροστά στα μάτια μας με φτηνά κολπάκια, αφού έχει ήδη εξαντλήσει άλλες πιο σοβαρές μεθόδους παραπλάνησης.

Εμείς απλώς παραθέτουμε το έγγραφο που επικαλέστηκε για το σημερινό του σόου, για να δουν όλοι κι όλες με τα μάτια τους ποιες ακριβώς είναι αυτές οι περίφημες εργασίες που για να γίνουν -κατά τον Διγαλοβασίλη- χρειάζονται 18.000.000 ευρώ, τα οποία το ΠΚ δεν διαθέτει, αλλά η Belvedere (που την αναφέρει ο πρύτανης ξανά και ξανά με μεσσιανική ευλάβια) βεβαίως διαθέτει.

Χωρίς περαιτέρω σχόλια από μας, θέλουμε να δείτε ιδιοίς όμμασι ότι οι εργασίες αυτές που επιβάλλουν την γαλαντώμα σωτηρία από το ιδιωτικό κεφάλαιο, περιλαμβάνουν την αφαίρεση και… μιας συκιάς(!), ανάμεσα σε άλλες τοπικές μικροεπεμβάσεις.

Επεμβάσεις, ανάλογες των οποίων έχουν ήδη γίνει πάμπολλες φορές όλα αυτά τα χρόνια από εμάς (ναι, εμάς), μακριά από εργολαβίες, προμήθειες, εκμισθώσεις, και άλλες τέτοιες λεξούλες που χρησιμοποιεί η κυριαρχία για να περιγράψει αυτό που στην καθομιλουμένη των απο κάτω λέγεται ως εξής: Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει.

 

Ξενοδόχοι, εργολάβοι, πολιτευτάδες, μπάτσοι

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

 

**Το κείμενο της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ είναι ΕΔΩ

css.php