Η αλληλεγγύη στα κινήματα της πόλης είναι υπόθεση όλων μας!

Την Παρασκευή 1 Μάρτη στις 11 το πρωί, καλούνται για προανάκριση στην Ασφάλεια Χανίων 9 άνθρωποι των κινημάτων και των σωματείων της πόλης. Οι 9 καλούνται στην ασφάλεια, με πολιτική βούληση της κυβέρνησης των αφεντικών και των ντόπιων κολαούζων της, για την κατάληψη της αντιπεριφέρειας το Φλεβάρη του 2011.

Η κατάληψη έγινε ενάντια στα μέτρα υποτίμησης της ζωής και της εργασίας μας, και ήταν από τις πιο μαζικές κινητοποιήσεις που γνώρισαν τα Χανιά τα τελευταία χρόνια. Οι διώξεις είναι μαγειρεμένες με καταθέσεις από ψευδομάρτυρες της ασφάλειας Χανίων, και με εντολές γνωστών παράσιτων της ντόπιας πολιτικής μαφίας, δεξιών και ακροδεξιών βουλευτών και χαφιέδων.

Εννοείται πως θα είμαστε και εμείς εκεί. Συμμετέχουμε μαζί με τα κινήματα, τη νεολαία, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους και κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο στην συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από την ασφάλεια (των αφεντικών) Χανίων.

Όλες και Όλοι λοιπόν την Παρασκευή 1/3, από τις 10:30 π.μ., στην Ασφάλεια Χανίων , όπου καλούνται οι 9, για προανάκριση.

-Καμία δίωξη στους 9 για την κατάληψη της περιφέρειας (Φλεβάρης 2012) και στους 11 για την πορεία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2011.
-Καμία ΕΔΕ/πειθαρχική δίωξη στους δημόσιους υπάλληλους που εμπεριέχονται στις δικογραφίες.

Αν κάποιοι είναι υπόλογοι στην κοινωνία, αυτοί είναι το οι νεοναζί ασφαλίτες / αξιωματικοί της ασφάλειας Χανίων που έχουν βασανίσει και απειλήσει ανθρώπους των κινημάτων (25 Μάρτη 2012).

Να διαδηλώνεις, να μιλάς, να γελάς, να κινδυνεύει η Ελ.Ας.

Εμπρός να πάρουμε πίσω τις κλεμμένες μας ζωές, αγώνας ταξικός αντιφασιστικός!!