MAFIA E PADRONAVE

Bashkimi Evropian eshte mafia e padronave. Nderton ligje ne favor te padronave, ligje kunder puntoreve.

Keto dite votoj ligj qe heq rrugen per 65 ore pune ne jave.
Me kete ligj padronet mund te kerkojne me shume ore pune jashte orarit duke negociatuar vetem per vetem me secilin punetor. Kjo negociat eshte ne favor te padronit se duke pasur parane dhe pushtetin eshte ne pozite me te forte se secili puntor vec.

Vetem te te bashkuar munden puntoret te fitojne.
Mafia e padronave votoj keto dite edhe nje ligj tjeter. Ligj kunder emigranteve punetoreve edhe refugjateve. Arrestime massive te puntoreve emigrant po behen tani ne gjithe evropen. Burgjet jane mbushur.
Mafia e padronevete Evropes ido kufijte hapur per parate e saj, po mbyllur per puntoret.
Do te vendos lirshem banka, fabrika miniera dyqane te medha ne Shqiperi Bullgari, Maroke Egjipt por puntoret nga Shqiperia, Bullgaria,Maroku dhe Egjipti te jetojne ketu me friken e perzenies.

Do te dergoje ushtrine e saj ne Avganistan dhe ne Irak por refugjatet qe krijoj nga Avganistani edhe nga Iraku te jene ketu te paligjshem. I do emigrantet punetor, te paligjshem dhe te frikesuar qe tu japi pagese me te ulet. Per tju vjedhur punet, djersen dhe gjakun.
Ligje per 65 orarshe ate kan ndermend te behet: qe te jen ata me mir dhe ne me keq.
Zeri dhe lidhja me njerin tjetrin duhet te jet e shkurter.
Sot eshte dita te ngrejme zerin dhe te luftojm per puntoret:

PUNTORET NGA TE GJITHAT VENDET TE LIDHEMI.

Sot per te lidhemi zduhet te lodhen shume. Jan net e gjitha vendet net e ghitha lagjet ne te gjitha rruget.
Punojne me te njejtet pronaret, te njejtat banket I vjedhin dhe te gjithat fabrikat ushqimore I vdesin, paguajn qiran tek te njejtit zotri uje drita dhe te tjerati kapinte njejtatpolicati gjakojne I njejti gjykaci, dhe behen te pasur te gjithe mistrecat.
NGA ANTIPUSHTETAR ROSA NERA.