ΠΟΡΕΙΑ – Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου – 17:00 πλ. Αγοράς

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ

Η ακροδεξιά κυβέρνηση των καθαρμάτων με τις πολιτικές της επιλογές, αφήνει χιλιάδες παιδιά εγκλωβισμένα μπροστά από μια οθόνη, εργαζόμενες/ους στην ανασφάλεια δίχως εργασιακά δικαιώματα και επιδόματα. Με ένα σύστημα υγείας εγκαταλειμμένο στη τύχη του, μαζί του κι οι ζωές των ανθρώπων.

Απολύσεις, ανεργία κι υγεία πουθενά

Εμείς δεν θα πεθάνουμε για τα αφεντικά

Τον τελευταίο μήνα έχει ξεκινήσει ασθενών στις ΜΕΘ. Η μακά(β)ρια πολιτική της ατομικής ευθύνης, ξεπλένει τα χέρια των δολοφόνων της κυβέρνησης. Η σκόπιμη κατάρρευση του συστήματος υγείας, για χάρη των ιδιωτικών κλινικών, έρχεται να μας πεις ξανά πως όποιος έχει λεφτά, μπορεί και να ζήσει. Σε μια κοινωνική συνθήκη στην οποία ο κόσμος νιώθει πως έχουμε χούντα, φοβάται για τους δικούς του ανθρώπους και βουλιάζει στην οικονομική και κοινωνική ανασφάλεια, η καταστολή έρχεται να καλύψει τα εγκλήματα του κράτους. Απαγορεύει την πολιτική δράση, ρίχνει ξύλο σε όποιο σηκώνει κεφάλι, απειλεί με πρόστιμα για να μας κρατήσει σπίτι.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 100 ΝΕΚΡΟΙ

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Και αυτό όχι για να φοβηθούμε και κάτσουμε σπίτι. Αλλά για να βγούμε στους δρόμους και να πάρουμε πίσω ό,τι μας πήραν. Να αγωνιστούμε για υγεία, παιδεία, ελευθερία. Και ίσως κάτι παραπάνω.

Επίσης απαιτούμε απόσυρση των κατηγοριών και διαγραφή των προστίμων από τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις της 17 Νοέμβρη και της 6 Δεκέβμρη.