ΠΟΡΕΙΑ από την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, Κυριακή 17 Νοέμβρη, 6 μ.μ.

Στεκόμαστε ενάντια στις πρόσφατες επιχειρήσεις καταστολής των φοιτητικών κοινητοποιήσεων, των καταλήψεων στέγης μεταναστών και προσφύγων και της ευρύτερης επίθεσης της αστυνομίας στην κοινωνία. Στόχος της κρατικής τρομοκρατίας είναι η εγκαθίδρυση της σιωπής, η υποτίμηση της εργασίας και η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και των αξιών της.

Γι αυτούς τους λόγους στις 17 Νοέμβρη κατεβαίνουμε στο δρόμο. Αλλά και για την υπεράσπιση της ιστορικής και της ταξικής μνήμης: Για να θυμίσουμε στα “Παπαδοπουλάκια” πως εκτός του ότι αντιστεκόμαστε στον ταξικό κόσμο των αφεντικών, είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε και κάθε προσπάθεια τους να κατρακυλήσουμε σε ακόμα πιο βάρβαρες συνθήκες αποδημοκρατικοποίησης.

Γιατί δεν θα ξεχάσουμε τις γυναίκες και τους άντρες στις γειτονιές μας που έδωσαν την ζωή τους ενάντια στη δικτατορία, όπως και τους ανθρώπους που βασανίστηκαν από την χούντα χωρίς να εξαργυρώσουν την αντίστασή τους ούτε να προδώσουν τους αγώνες τους.

Για να υπερασπίσουμε την συνέχεια, την παράδοση και την αντίσταση των εργατικών αγώνων ενάντια στην καταστολή και τους φασίστες, που χρησιμοποιούν οι εκμεταλλευτές κάθε καθεστώτος.

ΠΟΡΕΙΑ από την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, Κυριακή 17 Νοέμβρη, 6 μ.μ.